Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Despre noi

Intrarea în structurile Uniunii Europene şi liberalizarea pieţei de transporturi pe calea aerului permite mai multor linii aeriene să se afirme pe piaţa din România. Ofertele lor concurenţiale sunt prezentate în noul portal destinat călătoriilor pe cale aerului Pasagair.ro.

În acest portal sunt publicate informaţiile actuale legate de transportatorii pe calea aerului, precum şi de aeroporturi. Pasagair.ro include şi interviuri cu cele mai interesante personalităţi din industria aviatică, rapoarte interesante şi analize legate de transportul aerian.

În paginile portalului veţi avea acces la un motor de căutare a rutelor, cu ajutorul căruia, indicând traseul sau aeroportul de destinaţie veţi putea vedea şi compara ofertele liniilor aeriene care operează pe o anumită rută.

Fiecare utilizator al Internetului se poate abona la un buletin de informare gratuit, care va conţine informaţii curente, cele mai bune oferte de zbor şi informaţii despre promoţii acesta va ajunge direct în cutia dumneavoastră de poştă electronică.

Pasagair.ro este un portal care trebuie să fie cunoscut de fiecare călător.

Pasagair.ro înseamnă:

  • 5 persoane colaboratoare
  • 450 informaţii
  • 18995 zboruri
  • 45 linii aeriene
  • 33 aeroporturi
  • 73 comentarii pe forum


Booking.com