Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Air France a anulat 4 zboruri pe ruta Bucuresti-Paris

 
   

Air France a anulat 4 zboruri pe ruta Bucuresti-Paris
2008-11-14 23:01

Greva angajatilor Air France a dus la anularea a 4 zboruri ale companiei pe ruta Bucuresti-Paris si retur, a declarat vineri pentru NewsIn Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Herni Coanda".

- Au fost anulate zborurile Air France: Paris - Bucuresti, cu plecare la ora 14:00 si Bucuresti - Paris, cu plecare la 15:10. De asemenea, au fost anulate si zborurile de seara Bucuresti - Paris, cu plecare la ora 20:20 si Paris - Bucuresti, cu plecare la ora 22:45, a spus Valentin Iordache.

Acesta a mai adaugat ca Aeroportul "Herni Coanda" nu detine alte informatii cu privire la zborurile operate de Air France din zilele urmatoare si recomanda pasagerilor sa mentina legatura cu operatorul francez.

Emanuela Doicu, managerul de comunicare si marketing al Air France KLM Romania, a spus ca operatorul aerian a luat masuri de rerutare sau de despagubire a pasagerilor, in functie de optiunea fiecaruia.

Traficul aerian a fost perturbat pe principalul aeroport parizian, Roissy, vineri dimineata, cand numeroase zboruri au fost anulate, din cauza grevei pilotilor companiei Air France, care protesteaza fata de cresterea varstei de pensionare.

Potrivit lui Jocelyn Smykowsky, presedintele sindicatului pilotilor din cadrul Air France, SNPL, care a convocat greva, aceasta "decurge bine".

Pasagerii Air France-KLM din intreaga lume va trebui sa se pregateasca pentru 4 zile foarte dificile, de vineri pana luni, in conditiile in care numai vineri au fost anulate 40% dintre zboruri.

Sindicatele protesteaza impotiva unui amendament la Codul Aviatiei Civile si la bugetul pentru securitatea sociala pentru 2009, votat la 1 noiembrie de catre deputatii francezi, care ridica varsta de pensionare a pilotilor de la 60 la 65 de ani, incepand cu 1 ianuarie 2010.




Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2007-10-29 - Curse Bucuresti- Paris anulate
2007-07-19 - Air France-KLM intra in cursa pentru...


Booking.com