Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz în Târgu Mureş

 
   

Wizz în Târgu Mureş
2007-01-30 16:28

Wizz Air, va oferi 300 de bilete dus-întors gratuite, cu ocazia lansării a încă şapte curse noi, dintre care două cu plecare de pe aeroportul Transilvania Târgu Mureş, către Barcelona şi Roma. Biletele pot fi câştigate pe loc, prin intermediul unei tombole, în cadrul unui eveniment special organizat de Wizz Air în parteneriat cu Kiss FM, Krónika şi Zi de zi, duminica, 28 ianuarie, începând cu ora 16.00.

Cu doua săptămâni în urma, compania a organizat un eveniment similar în Bucureşti, în cadrul căruia a oferit bilete gratuite unui număr de 700 de câştigători norocoşi. Pentru a participa la tombola Wizz Air, doritorii trebuie să fie prezenţi în incinta Sălii Palatului din Târgu Mureş pe întreaga durata a desfăşurării evenimentului, să poarte un articol de vestimentaţie roz (culoarea companiei Wizz Air) sau să prezinte un alt obiect sau accesoriu de aceeaşi culoare. Taloanele pentru tombola se vor împărţi într-o perioada de timp limitata, începând cu ora 16.00. Câştigătorii îşi vor primi premiile pe loc, prin intermediul unor vouchere. Acestea se vor putea utiliza pe ruta şi conform datelor deja înscrise pe voucher sau, în limita unui credit de 300 RON, pentru a zbura, la alegere, către oricare dintre cele trei destinaţii cu plecare de pe aeroportul Transilvania Târgu Mureş: Barcelona, Roma sau Budapesta. Nici un cost suplimentar nu se va aplica voucher-elor câştigătoare.

- Wizz Air introduce în România adevăratul concept de zbor low-cost, care va aduce - pe lângă cele mai scăzute preturi de pe piaţă - siguranţă, confort şi cele mai atractive destinaţii. Aproximativ 20.000 de pasageri care au călătorit dinspre şi către Transilvania au avut deja şansa de a testa calitatea serviciilor noastre pe ruta Târgu Mureş - Budapesta. Prin intermediul acestui eveniment, dorim să oferim şansa de a încerca complet gratuit experienţa deosebita a zborurilor Wizz Air tuturor celor care vor sărbători alături de noi duminica viitoare - a declarat John Stephenson, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Pentru a zbura către destinaţia şi la datele înscrise deja pe voucher, câştigătorii trebuie să apeleze Call Center-ul Wizz Air pentru confirmarea rezervării (03 6440 2000), cu minimum şapte zile înainte de data plecării şi până la data limita de 31 martie 2007. În cazul în care câştigătorii aleg să utilizeze creditului de 300 RON, este necesar ca aceştia să sune la Call Center-ul Wizz Air pana la data de 31 Martie 2007 şi să aleagă o destinaţie şi datele de călătorie.

Evenimentul Wizz Air în cadrul căruia se vor acorda cele 300 de vouchere câştigătoare este organizat în parteneriat cu Radio Kiss FM, Krónika şi Zi de zi. Programul de divertisment va fi susţinut de către DJ Proof şi MC Cristian Nitu.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com